ₚосійською

Кондиціонери віконного типу

Перші кондиціонери, як відомо, були "віконниками". Але з появою спліт-систем, вони не згинули остаточно і досі використовуються в побуті. А в деяких випадках вони взагалі незамінні. Віконні кондиціонери являють собою пристрій-моноблок. Всі його функціональні частини, як і у мобільного кондиціонера, зібрані в одному корпусі. Ця особливість є водночас перевагою і недоліком.

Переваги віконного кондиціонера

Найголовнішою перевагою є низька ціна "віконника". Він може коштувати вдвічі дешевше спліт-системи з аналогічними параметрами.
Друга перевага: відносна простота установки. Не потрібно бути великим майстром, щоб вставити блок у підготовлений отвір у вікні чи стіні. Єдине, що потрібно знати: слід уникати перекосів і не залишати щілин між корпусом і отвором.
Наступна перевага: відсутність роз'ємних з'єднань фреонопроводу – як наслідок виключено виток холодоагенту, за умови якісного виконання.
У деяких моделях вбудована функція припливної вентиляції, що також позитивний момент.
Простота виконання, певною мірою, теж перевага. Багато моделей не містять складних електронних схем, що підвищує їхню надійність.

Недоліки віконного кондиціонера

Всі перелічені переваги іноді перекреслюються головним недоліком: підвищений шум. Важко ізолювати компресор, що знаходиться в безпосередній близькості від приміщення, що охолоджується.
Другий недолік: доступ холодного повітря через корпус кондиціонера взимку.
Складність монтажу у встановлених металопластикових вікнах. Іноді переробка склопакетів знищує весь матеріальний зиск.

Купити віконний кондиціонер

Багато виробників зберегли виробництво віконних кондиціонерів. Звичайно вони не такі популярні як "спліти", проте в деяких випадках без них не обійтись. У нас ви можете придбати віконні кондиціонери за найнижчими цінами. Телефонуйте.