ₚосійською
Логотип Евровент

Сертифікація EUROVENT

Вибір та купівля кліматичної техніки вимагає від покупця наявності деякого технічного досвіду та орієнтації на специфічному ринку. Визначитись з типом та потужністю обладнання можуть допомогти професійні консультанти. Але як розібратися у всьому різноманітті брендів та торгових марок?

Цілком ймовірно, під різними назвами ховається та сама модель техніки, вироблена одним підприємством на одному конвеєрі. Іноді зовнішні відмінності непомітні, іноді мінімальні: відрізняються форми, колір, дизайн. Якщо з естетичною стороною вибору більш-менш зрозуміло, тут, як кажуть, "на любителя", то як бути з технічною стороною?

Дуже часто продавці кондиціонерів нахвалюють свій товар, показуючи красиві глянсові каталоги із надзвичайними технічними даними. Але тут постає питання: хто випускає ці красиві каталоги, і наскільки правдивою є їх інформація? Справа в тому, що власник торгової марки може довільно завищувати або занижувати технічні показники з маркетинговою метою. Адже за такого розмаїття однакової техніки потрібно чимось відрізнятися на краще.

Бувають інші варіанти відмінностей. Наприклад, в однаковій, на перший погляд, оболонці можуть бути різні начинки. Власник бренду під час замовлення техніки на заводі-виробнику може свідомо відмовитися від деяких опцій чи технічних рішень на користь здешевлення продукції. Тим самим схожа модель стає конкурентнішою на ринку в ціновій категорії.

Розібратися в цьому нам може допомогти незалежна сертифікація товарів. У галузі кондиціювання та вентиляції на сьогоднішній день найавторитетніша незалежна лабораторія в Європі – це ЄВРОВЕНТ. Товар, що пройшов сертифікацію EUROVENT, потрапляє на ринок чесної конкуренції. Купуючи таку продукцію, споживач може бути впевнений у правдивості каталожних даних, комплектації та декларованій якості.

Перевірити наявність сертифіката можна на сайті eurovent-certification.com