ₚосійською

Гарантійні зобов'язання

Гарантія на кондиціонери надається нами відповідно до "Закону про захист прав споживачів" та встановлюється кожним виробником окремо.

Стандартні гарантійні терміни на кондиціонери Daikin, Mitsubishi Electric, Panasonic, Hitachi, Toshiba, Gree, Valore, Tosot складають 3 роки від дня продажу. На кондиціонери Mitsubishi H.I., Fuji Electric, Midea, Idea, Wild Wind – 2 роки. На решту техніки – 1 рік.

Розширена гарантія

Ми пропонуємо вам збільшити термін гарантії за умови регулярного технічного обслуговування кондиціонера нашою компанією. Періодичність та вартість визначається індивідуально, залежно від умов експлуатації. У такому разі гарантія може збільшитись до п'яти років.
Надаючи розширену гарантію, ми підтверджуємо високу якість кондиціонерів!

Гарантія на монтаж кондиціонера

У разі коли кондиціонер купується разом із установкою, термін гарантії на монтаж відповідає гарантійному терміну виробника. Гарантія на монтаж від стороннього продавця – 1 рік.

Умови гарантії

У разі виходу обладнання з ладу в гарантійний термін, нами буде усунено проблеми, що виникли з вини виробника. У деяких випадках техніка може бути замінена на нову.

Гарантія на кондиціонер недійсна у таких випадках:

  • недотримання вказівок, наведених в інструкції користувача;
  • відсутність профілактичного обслуговування;
  • потрапляння всередину кондиціонера сторонніх предметів, бруду, рідин чи агресивних речовин;
  • включення до мережі з невідповідною напругою;
  • за наявності механічних пошкоджень;
  • у разі ремонту чи монтажу неуповноваженими особами;
  • дії непереборних сил, навмисних чи необережних дій користувача чи третіх осіб.

Здійснення гарантійних зобов'язань

У разі поломки кондиціонера клієнт повідомляє нам про неї. Наші фахівці зроблять обстеження, і у разі неможливості провести ремонт на місці, відвезуть техніку до сервісного центру. Середній термін гарантійного ремонту обладнання складає 10-14 робочих днів. Залежно від складності термін може бути продовжений до 21 робочого дня. Розуміючи важливість кліматичної техніки у спекотний час, іноді ми можемо скористатися нашим обмінним фондом та на час ремонту встановити інший кондиціонер. Після закінчення ремонту кондиціонер буде встановлений на місце.

Гарантійний талон

Гарантійний талон є документом, що підтверджує, що покупець придбав продукцію, що офіційно постачається в Україну. Гарантійний термін починається з дати здійснення покупки та діє протягом терміну, що вказується в гарантійному талоні.