ₚосійською

Встановлення, ремонт та обслуговування кондиціонерів у Запоріжжі

Якісний монтаж обладнання дуже важливий. Це гарантія того, що ваша техніка прослужить вам довго та без поломок. Тому його найкраще довірити професіоналам. Ми проводимо монтаж кондиціонерів усіх типів – побутових, напівпромислових та промислових, вентиляційних систем. Виробляємо установку техніки, яка придбана у нас та в інших продавців. Однак, незважаючи на це, кондиціонер та його монтаж краще купувати в однієї компанії. І тут фірма перебирає повну відповідальність за працездатність техніки.
Географія наших установок не обмежується Запоріжжям та Запорізькою областю. Ми проводили монтаж як у сусідніх областях, так і у віддалених.
У разі коли кондиціонер купується разом із установкою, термін гарантії на монтаж відповідає гарантійному терміну фірми-виробника. Гарантія на монтаж від стороннього продавця – 1 рік.
Доставка кондиціонера, придбаного у нас безкоштовна.

Приймаємо будь-яку форму оплати. Ціна, в тому числі, і за безготівковим розрахунком з ПДВ.

Вартість стандартної установки

Тип обладнання Продуктивність Вартість, грн., без ПДВ
Побутова спліт–система До 12000 BTU 2500
Побутова спліт–система 18000 BTU 2700
Побутова спліт–система 24000 BTU 3000
Побутова спліт–система 30000 BTU 2300
Сплит-система 36000 BTU 3600
Мульти спліт–система   від 3500
Касетний кондиціонер До 6.5 кВт 4500
Касетний кондиціонер Понад 6.5 до 17 кВт 5300
Стельовий кондиціонер До 6.5 кВт 4500
Стельовий кондиціонер Понад 6.5 до 17 кВт 5300

Стандартна установка кондиціонера (монтаж) - це найпростіший варіант установки. У стандартний монтаж спліт-системи входить:

  • вартість матеріалів, що використовуються для стандартного монтажу кондиціонера (кронштейни, металовироби);
  • встановлення зовнішнього та внутрішнього блоку в легкодоступних місцях, без залучення промислового альпініста та використання автовишки;
  • буріння одного отвору діаметром 45 мм. у стіні, завтовшки не більше 0,7 м;
  • підключення кондиціонера до наявної електророзетки;
  • пуско-налагоджувальні роботи;
  • консультація з експлуатації устаткування.

У процесі установки при бурінні отворів використовується спеціальний будівельний пилосос. Це дозволяє зробити роботи практично без пилу.

У вартість монтажу не входить вартість магістралі, що з'єднує блоки. Залежно від віддаленості блоків її довжина відрізняється. Один метр для моделей 07-12 коштує 600 грн., 18 – 700 грн., 24-30 900 грн.

Магістраль комунікацій для можливості зливу конденсату проводиться під кутом, комунікації зовні будівлі прокладаються вздовж стіни. Дренажна труба виводиться назовні через найближчу до блоку зовнішню стіну разом із магістраллю. Такий монтаж займає приблизно 2-3 години.

У разі, коли ви купуєте у нас кондиціонер та його встановлення, ми беремо його на гарантію. При поломці у встановлений гарантійний термін вам не доведеться платити за демонтаж та подальший монтаж. Якщо ремонт не можна зробити на місці, все це буде зроблено безкоштовно, відповідно до "Закону про захист прав споживача".

Сертефикат монтажника

Ремонт кондиціонерів

Щоб ремонт кондиціонера був рідкісним винятком, намагайтеся купувати якісніші та надійніші кондиціонери від перевірених виробників. Краще купити простий кондиціонер надійного виробника, ніж інверторний із бюджетної групи.

При виявленні найменших дефектів у роботі кондиціонера необхідно припинити його експлуатацію та викликати сервісну службу для їх усунення. Краще заплатити невелику суму і за допомогою майстра усунути невелику неполадку, ніж перетворити її на несправний агрегат. Несправний кондиціонер експлуатувати НЕ МОЖНА! Незважаючи на існування в сучасних кондиціонерах захисту від включення кондиціонера при виникненні несправності, це не рятує їх від серйозних поломок через неодноразові спроби включення несправного кондиціонера.

Ми робимо ремонт будь-якого ступеня складності. Співпрацюємо з офіційними представниками всіх основних торгових марок. І в будь-якому випадку намагатимемося Вам допомогти.

Багато несумлінних фахівців, користуючись непоінформованістю клієнтів, видають забруднення за якусь поломку, наприклад, брак фреону. Або просто пропонують дозаправку як необхідність при кожному обслуговуванні. А можливо, необхідно лише почистити кондиціонер.

Обслуговування кондиціонерів

Почнемо з того, що своєчасне чищення кондиціонера це не тільки гарантія його тривалого функціонування без поломок, а також турбота за вашим здоров'ям.При неналежному догляді агрегат стає джерелом неприємних запахів та розсадником усіляких бактерій. Тому мінімальне чищення намагайтеся виконувати хоча б один раз на місяць. Це очищення повітряних фільтрів внутрішнього блоку. Конструкція внутрішніх блоків практично у всіх спліт-систем типова, тому проблем, як відключити побутовий кондиціонер, відкрити кришку і помити фільтри не повинно виникнути.

Якщо кондиціонер активно експлуатується або встановлений у таких місцях як магазини, пункти громадського харчування чи виробництво, то не рідше 1 разу на рік потрібне чищення внутрішнього блоку з розбиранням та промиванням його основних частин. Таке чищення внутрішнього блоку повинні виконувати спеціалісти. Це стосується і зовнішнього блоку, що розташований поза приміщенням у зоні екологічного лиха. Забрудненість теплообмінників сильно знижує ефективність та призводить до зменшення робочого ресурсу кондиціонера.

І так, повноцінне обслуговування кондиціонера включає:

  • чищення корпусу;
  • чищення теплообмінників;
  • чищення дренажної системи;
  • чищення лопат вентилятора внутрішнього блоку;
  • перевірка гідродинамічних властивостей;
  • діагностика та контроль електричних з'єднань.

Демонтаж кондиціонерів

Демонтаж кондиціонера може знадобитися при заміні на новий або при інсталяції на інше місце.
У першому випадку про сам агрегат можна не турбуватися. Але потрібно подумати про навколишнє середовище, в яке може випаруватися фреон, якщо просто відкусити або відкрутити магістраль, що з'єднує. Також потрібно врахувати, чи використовуватиметься стара магістраль для монтажу нової техніки. У будь-якому разі виникають нюанси.
При встановленні на нове місце обов'язково потрібно закачати фреон у зовнішній блок. Інакше його місце займе повітря, яке містить вологу. А це загрожує окисленням і втратою властивостей компресорної олії. Що, у свою чергу, призведе до передчасного виходу з ладу компресора, заміна якого виллється більш ніж у половину вартості кондиціонера.

Тому наполегливо рекомендуємо до таких робіт залучати фахівців.

Демонтаж – половина вартості монтажу.